Food analysis / S. Suzanne Nielsen, ed.
Tipo de material:
- 664 N 55
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
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Biblioteca Puiggrós | Biblioteca Puiggrós | Colección General | 664 N 55 ej. 1 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | 007964 |
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664 M 954 ej. 1 Aditivos y auxiliares de fabricación en las industrias agroalimentarias / | 664 M 956 ej. 1 Nutrición y ciencia de los alimentos / | 664 M 956 i ej. 1 Introducción a la reología de los alimentos / | 664 N 55 ej. 1 Food analysis / | 664 O 44 ej. 1 Food and nutritional toxicology / | 664 O 44 s ej. 1 Sensory evaluation of food : | 664 O 58 v. 1 ej. 1 Tecnología de los alimentos / |
Introduction to food analysis / S. Suzanne Nielsen -- United States government regulations and international standards related to food analysis / S. Suzanne Nielsen -- Nutrition labeling / S. Suzanne Nielsen and Lloyd E. Metzger -- Evaluation of analytical data / J. Scott Smith -- Sampling and sample preparation / Andrew Proctor and Jean François Meullenet -- Compositional analysis of foods -- Moisture and total solids analysis / Robert L. Bradley, Jr. -- Ash analysis / Leniel H. Harbers and S. Suzanne Nielsen -- Crude fat analysis / David B. Min and Jeff M. Boff -- Protein analysis / Sam K. C. Chang -- Carbohydrate analysis / James N. BeMiller -- Vitamin analysis / Ronald R. Eitenmiller and W. O. Landen, Jr. -- Mineral analysis / Charles E. Carpenter and Deloy G. Hendricks -- Chemical properties and characteristics of foods -- PH and titratable acidity / George D. Sadler and Patricia A. Murphy -- Fat Characterization / Oscar A. Pike -- Protein separation and characterization procedures / Denise M. Smith -- Application of enzymes in food analysis / Joseph R. Powers -- Immunoassays / Peter Sporns -- Agricultural biotechnology (GMO) methods of analysis / Anne R. Bridges ; Kimberley M. Magin and James W. Stave -- Analysis of pesticide, mycotoxin, and drug residues in food / William D. Marshall -- Analysis for extraneous matter / John R. Pedersen -- Determination of oxygen demand / Yong D. Hang -- Spectrocospy -- Basic principles of spectroscopy / Michael H. Penner -- Infrared spectroscopy / Randy L. Wehling -- Atomic absorption and emission spectroscopy / Dennis D. Miller and Michael A. Rutzke -- Mass spectrometry / J. Scott Smith and Rohan A. Thakur -- Chromatography -- Basic principles od chromatography / Mary Ann Rounds and S. Suzanne Nielsen -- High performance liquid chromatography / Mary Ann Rounds and Jesse F. Gregory, III -- Gas chromatography / Gary A. Reineccius -- Physical properties of foods -- Rheological principles for food analysis / Christopher R. Daubert and E. Allen Foegeding -- Thermal analysis / Timothy W. Schenz -- Color analysis / F. Jack Francis.
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