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Engineering properties of foods / [edited by] M. A. Rao, Syed S. H. Rizvi, Ashim K. Datta.

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoIdioma: Inglés Series Food Science and TechnologyDetalles de publicación: Boca Ratón : Taylor & Francis, 2005Edición: 3rd edDescripción: xxi, 738 p. : il., fórmulasTipo de contenido:
  • texto
Tipo de medio:
  • sin mediación
Tipo de soporte:
  • volumen
Tema(s): Clasificación CDD:
  • 664 R 214
Contenidos:
Mass-Volume-Area-Related properties of foods / M. Shafiur Rahman -- Rheological properties of fluid foods / M. A. Rao -- Rheological properties of solid foods / V. N. Mohan Rao and Ximena Quintero -- Thermal properties of unfrozen foods / Paul Nesvadba -- Thermal properties of frozen foods / R. Paul Singh and Arnab Sarkar -- Properties relevant to infrared heating of foods / Ashim K. Datta and Marialucci Almeida -- Thermodynamic properties of foods in dehydration / S. S. H. Rizvi -- Mass transfer properties of foods / George D. Saravacos -- Physicochemical and engineering properties of food in membrane separation processes / D. Rana, T. Matsuura, and S. Sourirajan -- Electrical conductivity of foods / Sudhir K. Sastry -- Dielectric properties of foods / Ashim K. Datta, G. Sumnu, and G.S.V. Raghavan -- Ultrasound properties / Michael J. McCarthy, Lu Wang, and Kathryn L. McCarthy -- Kinetic data for biochemical and microbiological processes during thermal processing / Ann M. Van Loey, Chantal Smout, Indrawati, and Marc E. Hendrickx -- Gas exchange properties of fruit and vegetables / Bart M. Nicolaï ... [et al.] -- Surface properties / Joseph McGuire -- Colorimetric properties of foods / F. J. Francis.
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Libro : 7 días de préstamo Libro : 7 días de préstamo Biblioteca Puiggrós Biblioteca Puiggrós Colección General 664 R 214 ej. 2 (Navegar estantería(Abre debajo)) 2 Disponible 017723
Libro : 7 días de préstamo Libro : 7 días de préstamo Biblioteca Puiggrós Biblioteca Puiggrós Colección General 664 R 214 ej. 3 (Navegar estantería(Abre debajo)) 3 Disponible 020220
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