Microbiological control for foods and agricultural products / C. M. Bourgeois, ed. ; Jean-Yves Leveau, ed., Stephen Davids, tr.
Tipo de material:
- 576.16 M 592 micr
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
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Biblioteca Puiggrós | Biblioteca Puiggrós | Colección General | 576.16 M 592 micr ej. 1 (Navegar estantería(Abre debajo)) | 1 | Disponible | 008269 |
Rapid methods and automation in food microbiology: an update / Daniel Y. C. Fung -- Basic principles of industrial microbiological testing and uses of its findings / C. M. Bourgeois, J. J. Cleret -- Sample, removal, transport, and preparation / C. M. Bourgeois, A. Plusquellec -- Rapid methods of enumerating microorganisms / C. M. Bourgeois, R. Malcoste -- Evaluation of microflora by nomicrobiological techniques / C. M. Bourgeois, P. Mafart -- Identification / Marielle Bouix, J.-Y. Leveau -- Microbiological applications of inmunology / Florence Humbert, Cécile Lehellec -- Identification of microorganisms by nucleic acid probe hybridization / Aline Lonvaud-Funel -- Mechanization and automation of techniques / R. Grappin, Christine Piton.
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