000 01109nam a2200337Ia 4500
650 1 2 _aTecnología de alimentos
_913543
650 1 4 _913059
_aAnálisis de los alimentos
650 1 0 _aMicrobiología de alimentos
_914369
650 1 4 _913108
_aLeche
650 1 4 _912746
_aAlimentos
650 1 4 _913275
_aProductos lácteos
999 _c164480
_d164480
003 11316
005 20210507062617.0
008 161219s9999||||xx |||||||||||||| ||spa||
040 _carresunl
_aarresunl
_gJORGE OMAR MACIEL
041 _aeng
044 _axxu
082 0 4 _a663
_bS 392
245 1 0 _aStandard methods for the examination of dairy products /
_cedited by H. Michael Wehr and Joseph F. Frank.
246 3 1 _aMétodos estándar para el examen de productos lácteos
250 _a17th ed.
260 3 _aWashington, D.C. :
_bAmerican Public Health Association,
_cc2004
300 _axiv, 570 p. :
_btablas
500 _aIncluye índice
653 2 _aAPHA
700 1 _aWehr, H. Michael
_931043
700 1 _aFrank, Joseph F.
_931044
710 2 _aAmerican Public Health Association
_918806
942 _c00001
_2ddc