000 00838nam a2200277Ia 4500
650 1 2 _aTecnología de alimentos
_913543
650 1 4 _912746
_aAlimentos
999 _c164241
_d164241
003 10489
005 20210507062617.0
008 161219s9999||||xx |||||||||||||| ||spa||
040 _carresunl
_aarresunl
041 _aeng
044 _axxu
082 0 4 _a664
_bJ 66
100 1 _aJohnson-Green, Perry
_929050
245 1 0 _aIntroduction to food biotechnology /
_cPerry Johnson-Green.
246 3 1 _aIntroducción a la biotecnología alimentaria
260 3 _aBoca Raton :
_bCRC Press,
_c2002
300 _a293 p. :
_bfiguras, tablas
490 1 _aCRC series in contemporary food science
650 1 0 _aBiotecnología
_913198
653 2 _aCRC
830 0 _aCRC series in contemporary food science
_929051
942 _c00001
_2ddc