000 00835nam a2200265Ia 4500
650 1 2 _aTecnología de alimentos
_913543
650 1 7 _aComposición de alimentos
_2
_917429
650 1 4 _912746
_aAlimentos
999 _c163585
_d163585
003 10202
005 20221202135604.0
008 161219s9999||||xx |||||||||||||| ||spa||
040 _carresunl
_aarresunl
_gJORGE OMAR MACIEL
041 _aeng
044 _axxu
082 0 4 _a664
_bR 762
100 1 _aRoos, Yrjö H.
_918473
245 1 0 _aPhase transitions in foods /
_cYrjö H. Roos.
246 3 1 _aTransiciones de fase en los alimentos
260 3 _aSan Diego :
_bAcademic Press,
_cc1995.
300 _axii, 360 p. :
_bgráficos, tablas
490 1 _aFood science and technology international series
830 0 _aFood science and technology international series
_918474
942 _c00001
_2ddc