000 00793nam a2200265Ia 4500
650 1 0 _aIndustria de alimentos
_913278
650 1 4 _938755
_aControl de calidad
650 1 4 _912875
_aCalidad de los alimentos
650 1 4 _912876
_aHigiene de los alimentos
650 1 4 _912746
_aAlimentos
999 _c157669
_d157669
003 7002
005 20210313062622.0
008 161219s9999||||xx |||||||||||||| ||spa||
040 _carresunl
_aarresunl
041 _aeng
044 _axxu
082 0 4 _a664
_bV 36
100 1 _aVasconcellos, J. Andres
_930306
245 1 0 _aQuality assurance for the food industry :
_ba practical approach /
_cJ. Andres Vasconcellos.
260 3 _aBoca Ratón :
_bCRC Press,
_cc2004
300 _axxv, 421 p. :
_bil.
650 1 4 _aHACCP
_912877
942 _c00001
_2ddc