000 01053nam a2200337Ia 4500
650 1 4 _913059
_aAnálisis de los alimentos
650 1 7 _aCereal
_2
_914442
650 1 4 _913108
_aLeche
650 1 4 _913281
_aHuevos
650 1 4 _913110
_aNutrición
650 1 4 _915222
_aProteínas
650 1 4 _912746
_aAlimentos
999 _c157666
_d157666
003 6999
005 20211102140326.0
008 161219s9999||||xx |||||||||||||| ||spa||
040 _carresunl
_aarresunl
_gJORGE OMAR MACIEL
041 _aeng
044 _axxu
082 0 4 _a664
_bCH 35
245 1 0 _aChemical and functional properties of food proteins /
_cedited by Zdzislaw E. Sikorski.
260 3 _aBoca Ratón :
_bCRC Press,
_cc2001
300 _axiv, 490 p. :
_bil.
490 1 _aChemical and functional properties of food components
650 1 0 _aBioquímica
_913828
650 1 7 _aEnzimas
_2
_915606
650 1 7 _aReología
_2
_915496
700 1 _aSikorski, Zdzislaw E.
_917427
830 0 _922567
942 _c00001
_2ddc