000 00839nam a2200265Ia 4500
650 1 0 _aIndustria de alimentos
_913278
650 1 4 _912746
_aAlimentos
999 _c157542
_d157542
003 6970
005 20210313062622.0
008 161219s9999||||xx |||||||||||||| ||spa||
040 _carresunl
_aarresunl
041 _aeng
044 _axxu
082 0 4 _a664
_bF 674 f
245 1 0 _aFood science and food biotechnology /
_cedited by Gustavo F. Gutiérrez-López, Gustavo V. Barbosa-Cánovas.
260 3 _aBoca Ratón :
_bCRC Press,
_cc2003
300 _a338 p. :
_bil.
490 1 _aFood Preservation Technology
650 1 0 _aBiotecnología
_913198
700 1 _aBarbosa-Cánovas, Gustavo V.
_eed.
_913269
700 1 _aGutiérrez-López, Gustavo F.
_929699
830 0 _917603
942 _c00001
_2ddc