BIBLIOTECA RODOLFO PUIGGRÓS

 

Imagen de Google Jackets

Computer applications in food technology : use of spreadsheets in graphical, statistical, and process analyses / R. Paul Singh.

Por: Tipo de material: TextoTextoIdioma: Inglés Series Food Science and TechnologyDetalles de publicación: California : Academic Press, 1996Descripción: 287 p. : tablasTema(s): Clasificación CDD:
  • 664 S 738 c
Contenidos:
A primer on using spreadsheets -- Chemical kinetics in food processing -- Microbial destruction in thermal processing of foods -- Statical quality control in food processing -- Sensory evaluation of foods -- Mechanical transport of liquid foods -- Steady state heat transfer in food processing -- Transiet heat transfer in food processing -- Refrigeration, freezing, and cold chain -- Evaporation, steam properties, and psychrometrics.
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título.
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Biblioteca de origen Colección Signatura topográfica Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras Reserva de ítems
Impreso : 3 días de préstamo Impreso : 3 días de préstamo Biblioteca Puiggrós Biblioteca Puiggrós Colección General 664 S 738 c ej. 1 (Navegar estantería(Abre debajo)) 1 Disponible 024624
Total de reservas: 0

A primer on using spreadsheets -- Chemical kinetics in food processing -- Microbial destruction in thermal processing of foods -- Statical quality control in food processing -- Sensory evaluation of foods -- Mechanical transport of liquid foods -- Steady state heat transfer in food processing -- Transiet heat transfer in food processing -- Refrigeration, freezing, and cold chain -- Evaporation, steam properties, and psychrometrics.

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.