Analysis of food constituents / Jean Louis Multon edición ; Lance Dieter, traducción.
Tipo de material:
- Química
- Aditivos para alimentos
- Análisis de los alimentos
- Análisis químico
- Contaminación de alimentos
- Agua
- Nutrición
- Proteínas
- Alimentos
- Vitaminas
- Carbohidratos
- Lípidos
- Propiedades químicas
- Minerales
- Productos químicos orgánicos
- Enzimas
- Colorimetría
- Cromatografía
- Polisacáridos
- Residuos
- Antibacterianos
- Micología
- 664 A 558
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Biblioteca de origen | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | Reserva de ítems | |
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Biblioteca Puiggrós | Biblioteca Puiggrós | Colección General | 664 A 558 ej. 1 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | 008270 |
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Measurement of water absorbed in food: water conten, activity of water, and sorption / J. L. Multon, H. Bizot, and G. Martin -- Measurement of the functional properties of water in food / D. Simatos, G. Blond, and Le Meste -- Minerals / L. Laurent -- Nonenzymatic determinations of carbohydrates / J. Montreuil... [et al.] -- Colorimetric determinations -- Identification and determination of carbohydrates by chromatography and electrophoresis -- Determination of polysaccharides -- Enzymatic determinations of carbohydrates / P. Colonna and C. Hoebler -- Analysis of determination of lipids / J.- P. Wolff -- Determination of proteins / B. Godon and W. Loisel -- Determination of enzymatic activity / G. Lindon and G. Humbert -- Determination of vitamins / A. Rougereau, O. Person, and G. Rougereau -- Determination of flavorings / J. Adda and H. Richard -- Determination of N-Nitronoso compounds / T. Mavelle -- Determination of pesticide residues / L. Mouillet -- Determination of antibiotics / L. Mouillet -- Determination of antiseptics / L. Mouillet -- Mycotoxins / C. Frayssinet, J.-M. Fremy, and S. Dragacci -- Determination of antinutritional factors / J. Delort-Laval -- Determination of synthesis monomers and additives / R. Brunet, M. Favard, and J. Botrel -- Determination of pthalic esters / J. C. Lhugenot -- Measuring radioactive contamination of food / A. Grauby and Ph. Picat -- Methods for detecting ionized foods / J. Raffi and L. Saint-Lebe.
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