Detalles MARC
000 -CABECERA |
campo de control de longitud fija |
03635nam a2200325Ia 4500 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
6064 |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
campo de control |
20240221115219.0 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
161219s9999||||xx |||||||||||||| ||spa|| |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN |
Centro/agencia transcriptor |
arresunl |
Centro catalogador/agencia de origen |
arresunl |
Lengua de catalogación |
spa |
Normas de descripción |
appm |
-- |
JORGE OMAR MACIEL |
041 ## - CÓDIGO DE LENGUA |
Código de lengua del texto/banda sonora o título independiente |
eng |
044 ## - CÓDIGO DEL PAÍS DE LA ENTIDAD EDITORA/PRODUCTORA |
Código MARC del país |
ag |
082 04 - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Número de clasificación |
660.634 |
Número de documento/Ítem |
H 21 |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Handbook of food enzymology / |
Mención de responsabilidad, etc. |
John R. Whitaker, ed. ; Alphons G. J. Voragen, ed., Dominic W. S. Wong. |
260 3# - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
New York : |
Nombre del editor, distribuidor, etc. |
Marcel Dekker, |
Fecha de publicación, distribución, etc. |
c2003 |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
xv, 1108 p. |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
Protein structure and kinetics of enzyme reactions: a historical perspective / John R. Whitaker -- History of enzimology with emphasis on food production / Poul Borge Poulsen and Klaus Buchholz -- What enzymes do and why they are highly specific and efficient catalysis / John R. Whitaker -- Inactivation of enzymes: from experimental factors that affect rates / John R. Whitaker -- Inactivation of enzymes: from experimental design to kinetic modeling / Ann Van Loey, Indrawatti, Chantal Smout, and Marc Hendricks -- Regulatory issues of enzymes used in foods from the perspective of the E.U. market / Danielle P. Praaning -- Regulatory issues of food enzymes used in the United States / John R. Whitaker -- Properties of extremophilic enzymes and their imprtance in food science and technology / Magnús M. Kristjánsson and Bjarni Ásgeirsson -- Nitrogen fixation and the enzyme nitrogenase / William E. Newton -- Enzymes in amylose and amylopectin biosynthesis / Allan Keith Stobart and Gareth Griffiths -- Phospholipid biosynthetic enzymes in plants / Ralph E. Dewey and Anthony J. Kinney -- Applications of Oxidoreductases in foods / Colja Laane, Yvonne Bruggeman, and Chris Winkel -- Transgenic plants for production of enzymes / Anne S. Ponstein, Rob F. Beudeker, and Jan Pen -- Enzymes in protein biosynthesis / John R. Whitaker -- Nucleic acid biosynthesis / Dominic W. S. Wong -- Protein modification to optimize functionality: protein hydrolysates / Ton Kunst -- Production and modification of acylglycerides / Rob M. M. Diks -- Significance of indigenous enzymes in milk and dairy products / Patrick F. Fox -- Flavor enhancement in fruit juices and derived beverages by exogenous glycosidases and consequences of the use of enzyme preparations / Ziya Günata -- Entrapment of biocatalysis by prepolymer methods / Takuo Kawamoto and Atsuo Tamaka -- Genetic inmobilization of enzymes on yeast cell surface / Mitsuyoshi Ueda, Toshiyuki Murai, and Atsuo Tanaka -- Use of inmobilized enzymes in the food industry / Harold E. Swaisgood -- Enzymes and food analysis / Philip O´Connell and George G. Guilbault -- Recent advances in enzyme development / Dominic W. S. Wong -- Catalase / Dominic W. S. Wong and John R. Whitaker -- Horseradish peroxidase / Jun-qiu Liu and Gui-min Luo -- Glucose Oxidase / A. J. Vroemen -- Lactate dehydrogenase / Hayao Taguchi -- Alcohol dehydrogenase / Sabato D´Auria -- Alcohol dehydrogenase / Sandrine Dalley, Marie Trovaslet, and Marie Dominique Legoy -- Amine oxidase / Akio Ito and Jichum Ma -- Prolyl 4-Hidroxlase / Robert B. Rucker, Ana Samini, and Jerold A. Last. |
650 17 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Elaboración de alimentos |
Fuente del encabezamiento o término |
|
9 (RLIN) |
12835 |
|
9 (RLIN) |
13111 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Química de los alimentos |
|
9 (RLIN) |
15222 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Proteínas |
|
9 (RLIN) |
12746 |
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Alimentos |
|
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Manuales |
Fuente del encabezamiento o término |
|
9 (RLIN) |
13003 |
|
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Enzimas |
Fuente del encabezamiento o término |
|
9 (RLIN) |
15606 |
|
Término de materia o nombre geográfico como elemento inicial |
Tecnología |
Fuente del encabezamiento o término |
|
9 (RLIN) |
38754 |
651 14 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--NOMBRE GEOGRÁFICO |
9 (RLIN) |
10343 |
Nombre geográfico |
Estados Unidos |
700 1# - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL--NOMBRE DE PERSONA |
Nombre de persona |
Whitaker, John R. |
Término indicativo de función/relación |
ed. |
9 (RLIN) |
29822 |
|
Nombre de persona |
Voragen, Alphons G. J. |
9 (RLIN) |
29823 |
|
Nombre de persona |
Wong, Dominic W. S. |
9 (RLIN) |
19537 |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) |
Tipo de ítem Koha |
Libro |
Fuente del sistema de clasificación o colocación |
Dewey Decimal Classification |